Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderruimtes nabij Heerenveen

Bij Hotel-Restaurant Steenwijk kunt u ook terecht voor een zakelijke bijeenkomst. Het is de ideale zakelijke locatie met vijf multifunctionele vergaderruimtes nabij Heerenveen. Het heeft een capaciteit voor 450 personen en een enthousiast team dat voor u klaarstaat. Wilt u blijven overnachten? Dan kunt u bij ons tot 36 hotelkamers boeken.

In alle rust bijeenkomen

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering. Wilt u meerdere dagen bijeenkomen? Dan zijn er lichte en rustige werkruimtes beschikbaar voor een succesvolle bijeenkomst. Bovendien kunt u kiezen voor een meerdaags arrangement compleet met overnachting, ontbijt, lunch en diner.

De vergaderruimtes nabij Heerenveen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Feesten en partijen
 • Teambuilding

Handige informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid met 60 parkeerplaatsen. Bovendien maakt u gebruik van gratis WiFi in het hele hotel. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden voor een zakelijke overnachting of diner.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

5 multifunctionele vergaderzalen tot 450 personen - 36 hotelkamers

 

Theater

Tot 420 personen

Cabaret

Tot 260 personen

School

Tot 200 personen

U-vorm

Tot 90 personen

Carré

Tot 150 personen

Diner

Tot 300 personen

Receptie

Tot 450 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Steenwijk worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Indoor-activiteiten en gezelschapsspellen zoals "Ik hou van Holland", "Wie is de Mol" en "CSI".
 • Ontdek met uw groep "Het Venetië van het Noorden", zoals Giethoorn ook wel wordt genoemd. Dit plaatsje verkent u het beste met een bootje. Boek bijvoorbeeld een arrangement inclusief o.a. een rondvaart, puntertocht en wandeling langs de grachten.
 • Uw team motiveren middels een aantal sportieve activiteiten waarbij samenwerking en plezier voorop staan. De activiteiten kunnen alleen tot een goed einde gebracht worden als er wordt gecommuniceerd en de groepsleden elkaar ondersteunen. Een viertal activiteiten, toegespitst op communicatie, samenwerking, doelgerichtheid en kracht, wisselen elkaar af. Er wordt telkens tegen een ander team gestreden waarbij de punten nauwgezet worden bijgehouden. Daarna volgt de finale! Welk team heeft het meeste vuur in zich?! Welk team werkt het beste samen en wint de meerkamp?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.