Hotel-Restaurant Steenwijk nabij GiethoornGelegen aan de rand van het toeristische Steenwijk

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Door de centrale ligging op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland is Fletcher Hotel Steenwijk een uitstekende uitvalslocatie voor een bezoek aan de Noordelijke provincies. De omgeving van Steenwijk is uitstekend geschikt voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. Tevens bevindt het hotel zich op loopafstand van het centrum van vestingstad Steenwijk.

Genieten in Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk biedt u een gezellige sfeer met persoonlijke aandacht. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, een restaurant met brasserie waar u kunt genieten van de heerlijke Hollandse keuken. U kunt hier ook terecht voor een lunch of een drankje. Voor wat inspanning kunt u gebruik maken van de biljarttafel of kunt u terecht in de fitnessruimte.

Gelegen nabij Giethoorn

De omgeving van Steenwijk is uitermate geschikt voor mooie wandelingen en prachtige fietstochten. Het hotel ligt aan één van de knooppunten van een uitgebreid fietsroutenetwerk door Nationaalpark Weerribben-Wieden. De schitterende omgeving bestaat uit laagveengebieden, coulisselandschap en bossen. Breng een bezoek aan de historische plaatsen als Vollenhoven en Blokzijl en het bruisende Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.